Комітет арбітрів ФФУ: гол Гриня Ворсклі був забитий за правилами

Комітет арбітрів Федерації футболу України окремо розглянув спірний епізод з голом півзахисника Олімпіка Сергія Гриня у ворота Ворскли і прийняв рішення, що арбітр справедливо зарахував взяття воріт.

Читайте також: УПЛ. Збірна місяця. Вересень

Нагадаємо, Олімпік обіграв Ворсклу з рахунком 2:1 в рамках 10-го туру УПЛ. За донецьку команду відзначилися Сергій Гринь і Сергій Шестаков, на що полтавчани змогли відповісти лише точним пострілом Володимира Чеснакова.

Перший гол Олімпіка викликав багато суперечок. Більшість уболівальників і футбольних експертів вважали, що в момент передачі Віталія Гошкодери на Гриня, Сергій знаходився в очевидному офсайді.

На офіційному сайті Комітету арбітрів ФФУ з'явився прес-реліз, в якому пояснюються причини справедливості рішення лайнсмена.

вся справа в тому, що після пасу Гошкодери захисник Ворскли Дитятьєв спробував перервати передачу і торкнувся м'яча. Комітет арбітрів трактує цей епізод, як зумисну гру в м'яч. Саме з-за цього той офсайд, в якому знаходився Гринь, не має ніякого значення, адже м'яч до нього дійшов після торкання від Дитятьева.

Пропонуємо Вам ще раз переглянути відео голу Гриня:

Джерело: Football.ua

Пов’язані публікації